logo
SBR Links

Terug naar nieuws

Grote Badeendjesrace

09-06-2017

Een van de hoogtepunten van de aanstaande zwemvierdaaagse wordt de Grote Badeendjesrace, die de Lions Delden en samen met de SBR organiseert. U krijgt de gelegeneid een of meerdere badeendjes aan te schaffen die dan met elkaar om uw prijzen strijden. Uiteraard staan die prijzen stevig in de schaduw van het goede doel dat tot en met de FamilyFair hoogtij viert.

Met de Deldense basisscholen als waardevolle partner, is het vooral de plaatselijke schooljeugd die de eendjes gaat slijten. Doordat de kinderen slechts in hun directe kring mogen verkopen, kunt u ook prima bij de kassa van het zwembad óf bij de locale Gall&Gall een gele vriend aanschaffen.

Mogelijk houdt u helemaal niet van eenden. Omdat ze uw terras onderpoepen, hun paringsriten te luidruchtig uitoefenen, ze nooit bedankten voor al die broodkorsten of omdat hun borst te vet op uw bord verscheen. Zelfs dan kunt u echt niet zonder zo een eend, want zij zijn uw enige weg naar mooie prijzen. Op de slotavond van de zwemvierdaagse worden immers prachtige zaken vergeven aan de bezitters van de snelste eenden. Een spektakel om mee te maken, vooral ook omdat u weer rijk huiswaarts kunt keren.

En zelfs wanneer u niet in de prijzen bent gevallen, dan is de keuze een juiste geweest. Met de aanschaf van het badspeeltje draagt u immers bij aan nieuw materiaal voor de schoolzwemlessen, waarvan de hele schoolgaande jeugd in Delden profiteert. Binnenkort leest u hier en hoort u via de kinderen meer over deze actie.