logo
SBR Links

Terug naar nieuws

NLdoet op de Mors groot succes

14-03-2017

Het was jongstleden zaterdag een drukte van belang op Sportpark de Mors. De Tennisclub Delden was op haar accommodatie flink in de weer met overtollige beplanting en het to-be-groen was ook op het zwembad slachtoffer van verwoede inspanningen. Er werd daar een flinke stap gezet richting een mooi zwemseizoen.

Om 9:00 dronk een flinke club enthousiastelingen zich met een paar koppen koffie moed in. Daarna werden de handen flink uit de mouwen gestoken. Het snoeien van struiken, verwijderen van onkruid, opschonen van de wal en het verslepen van storm- en sneeuwslachtoffers waren de voornaamste groenklussen die geklaard werden. Daarnaast werd ook het laatste water uit het diepe bad getrokken en de in- en uitlaten tijdelijk afgedicht, zodat deze week gestraald en gecoat kan worden.

De lunch en de borrel die als beloning golden, waren dik verdiend. Grote dank geldt voor de vrijwilligers die zelfs van ver buiten Delden kwamen toegestroomd. Vooral ook de grote hulp van de clubmensen van SV Delden is bemoedigend waar het toekomstige samenwerkingen op het sportpark betreft. Het blijkt nog maar eens: samen zijn we de Mors.