logo
SBR Links

Terug naar nieuws

NLdoet weer op de Mors

02-03-2018

Vorig jaar was het een groot succes: de aanpakronde op Zwembad de Mors in het kader van NL-doet. Baden werden gereinigd, tuinen opgeschoond, broodjes werd verorberd, drankjes gedronken. Genoeg reden dus om het in 2018 nog eens dunnetjes over te doen. Dat zal gebeuren op de tiende maart .

Iedereen die beschikt over een werkend paar handen en een goede wil wordt van harte uitgenodigd zich in te schrijven op de website van NL-doet. Die inschrijvers voegen zich op 10 maart vanaf 9:00 uur bij het badpersoneel, dat zijn diensten ook gratis aanbiedt. Deze vereende zullen de accommodatie zomerklaar maken. Voor iedereen is wel wat te doen, maar specifiek zoeken we iemand met ervaring met een kettingzaag. De nadruk zal bij de werkzaamheden immers liggen op het tuinonderhoud, zo zullen onder meer de perken voor het pand en de wal rondom stevig worden uitgedund. Vanaf mei kan door iedere vrijwilliger met trots worden genoten van een frisse aanblik. 

Het genot blijft echter niet beperkt tot na 1 mei, ook op de dag zelf wordt het nuttige met het aangename verenigd. Zo is er ontvangst met koffie, wordt er halverwege een lunch geserveerd en sluiten we af met een borrel. Vorig jaar is wel gebleken dat NL-doet naast nuttig, vooral toch ook gezellig is.

Wanneer u in de aanloop naar zwemseizoen 2018 een handje wil toesteken, dan kunt u zich opgeven op www.nldoet.nl. Eenmaal deel van het klusteam wordt u op de hoogte gehouden van het verloop van de vrijwilligersdag. Hoewel de dag van 9:00 uur tot 16:00 uur duurt, is tussentijds in- of uitstromen prima mogelijk. Doen dus!