logo
SBR Links

Terug naar nieuws

Verlenging seizoen 2016

09-09-2016

Bij de Mors kunnen ze er geen genoeg van krijgen, van de nazomer van 2016. Met nog een mooie periode in het vooruitzicht is daarom gehoor gegeven aan de wens van veel gasten: het bad blijft tot en met donderdag 15 september open. Wel geldt een beperking van de openingstijden.


Op zaterdag is er tussen 9:00 en 10:00 uur de mogelijkheid een duik te nemen. Daarna zwemmen de zwemleskinderen af en vieren zij de beloning na een seizoen hard werken. Zondag zijn de openingstijden regulier: van 10:00 tot 16:45. Maandag t/m donderdag is het bad open van 13:00 tot 19:45, zodat in de voormiddag en in de avond de banenzwemmers aan hun trekken komen en na schooltijd de jeugd kans heeft om te plonsen.


Zo wordt een seizoen dat mooi begon, maar al snel in mineur leek te eindigen, toch nog erg positief afgesloten. Niet slechts de impuls voor het bezoekersaantal stemt positief. Dat de roep om verlengde opening uit zo veel verschillende gelederen klinkt, bewijst nog maar eens dat de Mors nog steeds stevig voorziet in een zwembehoefte in de Hofgemeente en haar wijde omtrek.