logo
SBR Links

Het verwarmde openluchtzwembad “De Mors”

 

In de Hof van Twente ligt aan de zuidoostkant van de kern Delden een ruim opgezet complex dat uitstekend gelegenheid biedt voor een hele dag nat recreëren: Zwembad de Mors.


Ingebed in een groene setting ligt een viertal bassins, variërend van een peuterbad van 50 m2, tot een diep bassin met 50 lengtemeters en acht banen. Dat laatste bad biedt met zijn omvang en temperatuur (23 °C) de ideale omstandigheden voor het zwemmen van uw (trainings)baantjes. De ondiepe baden hebben een meer recreatieve functie en zijn daarom twee graden warmer en voorzien van een aantal spuitobjecten en glijbanen.


Onder de vlag van de Stichting Beheer Registergoederen wordt ook in randvoorwaarden als parkeren, omkleden en douchen aan de Mors ruimschoots voorzien. Daarnaast biedt de ligweide plek aan duizenden handdoekjes, zijn er rondom de baden honderden zitplaatsen gecreëerd, houden parasols en schaduwdoeken u desgewenst uit de zon en is er gelegenheid tot het huren van ligbedden. De veiligheid wordt gewaarborgd door gekwalificeerde toezichthouders en een geavanceerd camerasysteem.


De hongerige en dorstige behoeftes worden in Paviljoen de Mors vriendelijk beantwoord. Tijdens het zwemseizoen kunnen op het terras en in het paviljoen diverse warme en koude snacks en drankjes worden verorberd en kan er geput worden uit een ruim assortiment snoep en ijs.


U bent van 1 mei tot medio september van harte welkom aan:


De Mors 4
7491 DZ Delden
074-3762187