Nieuw! Crazy Power Workout

22-03-2023

DELDEN – Sinds vorig seizoen verzorgt niemand minder dan aquasport-goeroe Helma Lek de Aquasportlessen op Zwembad de Mors. Vanwege het succes daarvan en de aanhoudende vraag naar een avondmoment voor een (nog) jongere doelgroep, wordt Helma’s aanbod dit jaar uitgebreid. Naast de Aquafitness op de maandagochtend, biedt de woensdagavond nu de CrazyPowerWorkout, om onbelast je spieren te trainen en/of spelenderwijze te werken aan die wespentaille.

Voor beide categorieën en beide doelgroepen gelden dezelfde voordelen. Door de weerstand van het water is de training veel intensiever waardoor sneller resultaat wordt bereikt. Ook bevordert de koeling van het water herstel en stimuleert het een effectievere vetverbranding. Daarnaast is sporten in het water nagenoeg blessure vrij, de belasting op de gewrichten is veel minder dan op het droge. Verder verschillen de beide trainingen nogal.

AquaFitness – Maandag 9.00 – 9.45 uur

Bij AquaFitness wordt het aloude aquajoggen in een nieuw jasje gegoten. Het ‘joggen’ doet immers vermoeden dat het slechts hardlopen in diep water betreft. En niets is minder waar! Met behulp van een wetbelt blijf je recht op in het water en kun je naast allerlei looptechnieken ook diverse oefeningen doen zoals spierversterkende oefeningen voor de armen, benen en romp. Ideaal voor iedereen die fit wil blijven, maar ook zeer geschikt voor mensen die van een of ander letsel/ingreep moeten herstellen zonder het lichaam bovenmatig te belasten. Doordat de oefeningen gewichtloos uitgevoerd kunnen worden voorkom je overbelasting van pezen en gewrichten, waardoor je het langer kunt volhouden.

Crazy Power Workout – Woensdag 18.30 – 19.15 uur

De Crazy Power Workout is aquasporten gericht op de actieve sporter met een afwisselend aanbod in het water én (wanneer de omstandigheden het toelaten) op de kant! Het werken aan de conditie wordt afgewisseld met spierversterkende oefeningen en intervaltrainingen (HIIT). Het is een fantastische workout met opzwepende muziek, echt iets voor diegenen die houden van afwisseling! De CPW is ook ideaal voor sporters die eens andere spiergroepen willen trainen, waarmee de les (in overleg mogelijk ook op een ander moment) als alternatieve training kan dienen.

Interesse gewekt?

De kosten bedragen €50,- voor 8 lessen, daarin zit uiteraard de toegang tot het bad besloten. Geïnteresseerden sturen een mail naar helmalek.hl@gmail.com of bellen 0652345062. Bij noodweer wordt uitgeweken naar de Spiegelzaal van Sporthal de Mors en bij voldoende animo wordt na het seizoen ook voor het verdere jaar de overstap gemaakt naar de sporthal; Helma verstaat het kunstje immers niet slechts in het water. Dus aarzel niet en ‘train je gek met Helma Lek’.

074 376 2187 zwemzaken@sbrdelden.nl
Maandag:
Bekijk Openingstijden
Dinsdag:
Bekijk Openingstijden
Woensdag:
Bekijk Openingstijden
Donderdag:
Bekijk Openingstijden
Vrijdag:
Bekijk Openingstijden
Zaterdag:
Bekijk Openingstijden
Zondag:
Bekijk Openingstijden
Maandag:
Bekijk Openingstijden
Dinsdag:
Bekijk Openingstijden
Woensdag:
Bekijk Openingstijden
Donderdag:
Bekijk Openingstijden
Vrijdag:
Bekijk Openingstijden
Zaterdag:
Bekijk Openingstijden
Zondag:
Bekijk Openingstijden
Op 1 mei 2022 open wij de poorten voor – zoals het zich laat aanzien – een normaal zwemseizoen, voorafgegaan door een ouderwetse voorverkoop. De voorbereidingen hiertoe zijn in volle gang. Aanmelden voor zwemlessen kan ondertussen; de dagen en tijden zijn inmiddels definitief, tarieven worden op 1 april aangepast. (Update 28-03-’22)